Over ons

Filletingline is in 2008 opgericht door Arie Kuijt en Chris Klinkenberg destijds beide werkend in de visindustrie. Zij zijn begonnen met een informatieve website www.visfileren.nl met als doel uitleg en informatie te geven door middel van videos over het fileren van verschillende vissoorten. Al snel waren deze fileerfilms een succes en kwamen mensen ook uit het hele land naar Katwijk aan Zee om fileerworkshops te volgen van deze heren. Steeds vaker kwam de vraag wat is nou het beste mes om mee te fileren en waar kan ik deze kopen.

Een eigen messenlijn werd geboren. Genaamd Filletingline. Door onze jarenlange ervaring in de visindustrie wisten we moeiteloos een aantal eigen ontwerpen messen te realiseren. De productie hiervan is onder gebracht bij de grootste Duitse messenproducent. Nadat de messen van Filletingline zeer goed werden ontvangen op zowel de particuliere als de visindustrie markt zijn er nog meer aanverwante artikelen bijgekomen.

Na al die jaren kunnen we toch wel stellen dat er nog maar weinig groothandels, viswinkels, visverwerkingsbedrijven en vissers zijn die de messen van FilletingLine niet kennen. We kunnen dan ook met trots zeggen dat winkels als de Makro, Sligro, Hanos en vele viswinkels tot onze klantenkring behoren.