• Vlijmscherp & direct klaar voor gebruik

  • Professionele tools voor alle visspecialisten

  • Snelle leveringen in binnen & buitenland.

Over Ons

Filletingline is in 2008 opgericht door Arie Kuijt en Chris Klinkenberg destijds beide werkend in de visindustrie. Zij zijn begonnen met een informatieve website www.visfileren.nl met als doel uitleg en informatie te geven door middel van video's over het fileren van verschillende vissoorten.

Al snel waren deze fileer video's een succes en kwamen mensen ook uit het hele land naar Katwijk aan Zee om fileer workshops te volgen van deze heren. Steeds vaker kwam de vraag wat is nou het beste mes om mee te fileren en waar kan ik deze kopen.

Een eigen messenlijn werd geboren. Genaamd Filletingline. Door onze jarenlange ervaring in de visindustrie wisten we moeiteloos een aantal eigen ontwerpen messen te realiseren. De productie hiervan is ondergebracht bij de grootste Duitse messen producent.

Nadat de messen van Filletingline zeer goed werden ontvangen op zowel de particuliere als de visindustrie markt zijn er nog meer aanverwante artikelen bijgekomen. Na al die jaren kunnen we toch wel stellen dat er nog maar weinig groothandels, viswinkels, visverwerkingsbedrijven en vissers zijn die de messen van FilletingLine niet kennen.

We kunnen dan ook met trots zeggen dat winkels als de Makro, Sligro, HANOS en vele viswinkels tot onze klantenkring behoren.

Dit garanderen wij

Filleting line maakt uitsluitend gebruik van materialen die voldoen aan de

Europese HACCP richtlijnen voor de voedingsindustrie.

Messen kunnen naar wens op de klant af gemaakt worden.

Messen kunnen in verschillende kleuren geleverd worden.

Verschillende modellen grips.

Mogelijkheid tot logo's op de producten.

Minimale ordergrote vanaf 60 stuks.

Adres: Filletingline.com

Duinaveruit 2, 2224 DV

Katwijk aan Zee, Nederland

KVK: 27311848

Tel: +31 6 24875288

Email: info@filletingline.com

Copyright 2022 . All rights reserved